Arrangementen

Family Brekkie

Iedere 1e zondag van de maand hebben wij van 9:00 tot 11:30 Noosa’s Family Brekkie! Een compleet verzorgd ontbijt voor het hele gezin met o.a. croissants, american pancakes, bacon lettuce tomato wrap, bananenbrood en nog veel meer lekkers. Inclusief een glas verse jus d’orange. Ook is er de optie voor een champagneontbijt (+ 9,50 p.p.) Het ontbijt is €22.50 per persoon, kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee en kinderen van 4 t/m 12 €12,50 per kind. Zijn er dieet wensen of allergieën? Dan horen wij die graag van tevoren.

Arrangementen

Iets te vieren?

Iets te vieren? Hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wij nemen de zorg voor je uit handen, zodat jij en je gezelschap volop van de dag kunnen genieten. Een hapje, een drankje, de muziek en een gastvrije sfeer op onze prachtige locatie. Wij denken graag met je mee! Ook houden wij rekening met dieetwensen en allergieën. Prijs op aanvraag.

Arrangementen

Zakelijke lunch

De ontspannende sfeer en de rustgevende omgeving bij Noosa zorgen ervoor dat je heerlijk kunt genieten van een zakelijke lunch. Een simpele of een uitgebreide lunch? Alles is mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Arrangementen

Bruiloft

We voelen ons vereerd dat jullie overwegen om de mooiste dag van jullie leven bij ons te vieren. Onze locatie aan de plas is een unieke beleving en voor ieder gezelschap toegankelijk. Een uitgebreide lunch, een heerlijk diner, een gezellige borrel of heb je iets anders in gedachten? Laat het ons weten en we maken er samen een onvergetelijke dag van!

Arrangementen

Noosa’s exclusieve high tea

Genieten van Noosa’s exclusieve high tea en wisselende smaken thee van Dilmah. 
Het Sri Lankaanse familie bedrijf. 
 
Onbeperkt genieten van onze exclusieve smaken thee van Dilmah met een combinatie van hartige en zoete bites samen gesteld door ons keukenteam. 
Feestelijk beginnen? 
Het arrangement is uit te breiden met een heerlijke mimosa of glaasje cava bij ontvangst. 
 
 
Noosa High tea € 34,75 p.p. 
vanaf 8 personen 
 
.Soepje van de chef 
.Mini burger pulled chicken 
.Bao bun geroosterde oesterzwammen 
.Hartige macarons 
.Foccacia tonijnsalade 
 
.Scones met lemon curd & clotted cream 
.Zoete Macarons 
.Mini tartelette 
.Carrot cake 
.Candybar 
.Mini milk shake 
.Blondie / brownie 
 
 
Mimosa of Cava € 6,50 p.p. 
 
 

Maak nu je reservering!

Een unieke beleving aan de Krimpense surfplas. Wij zijn 7 dagen per week geopend!

Reserveren